Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Μay day,5

5 Μαη.Ένα χρόνο μετα τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του 2010,όπου οι 3 συγκεντρώσεις ενάντια στο ΔΝΤ και τη κυβέρνηση,ήταν τόσο μεγάλες που ενώθηκαν και έγιναν μία ,δειχνοντας μ αυτόν τον συμβολικό τρόπο,πως θα πρεπε ο λαός να ανιμετωπιζει αυτή τη κρίση.Ενωμένα.Εις μάτην όμως.Η 5 Μάη ,είναι η μέρα μνήμης για τα αδικοχαμένα θύματα της MARFIN.Μια στεγνή και εν ψυχρω δολοφονία,κατά τη γνώμη μου προσχεδιασμένη ακριβώς βασισμένη στη λογική των "ανάποδων" νεκρών και της αντστροφής κλίματος.Αν δεν είχε γίνει εκείνη η δολοφονία,πιστέυω τα πράγματα θα είχαν πάρει άλλο δρόμο.Αυό πιστεύω.

Η φετεινή 5 Μάη ,είχε πορεία στον ουρανό.Στρατιές απο νέφη,έδωσαν βροχή και καταιγίδα στον νότο κυρίως της Αθήνας.Στην Εθνική Αθηνων Λαμίας το μεσημέρι με βρήκε ισχυρή βροχή(θα υπάρξει βίντεο) και μπορεί στην Ερυθραία να μην είχαμε καταιγίδα,είχαμε όμως την ευκαιρία ν απολαύσουμε υπέροχα σύννεφα,τρομερή διαύγεια απο το απόγευμα κ μετά.Θα υπάρξει βίντεο με τη κίνηση των νεφών αργότερα.Μερκές φωτογραφίες παραθέτω απο την 5η Μάη.

 Μεσημερι γυρω στις 14:00





Μετά τις 7 τ απόγευμα....











Bίντεο,με την κίνηση των νεφων σε διαφορες χρονικες περιόδους της ημέρας.

*nNoe*

   .

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...