Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Μακρινή καταιγίδα και χρώματα

Hλεκτρκή δραστηριότητα ξημερωματα Παρασκευης.Ωρα 02:00





Video frames :


























Video με την σύντομη αυτή ηλεκτρική δραστηριότητα στις 02:00 τα χαράματα της 27ης..Ακολούθησε κ άλλη,μετά τις 03:00,αλλα .....αυτή ,δεν καταγράφτηκε.

 Μ ε το φως της ημέρας...ο αστθάης καιρός συνεχίστηκε.Διαστήμματα ήλιου με συννεφιά,μας έφεραν μέχρι το μεσημέρι όπου και ένα πυκνό νεφικό σύστημα έκανε την εμφανισή του απο τον Νότο.

Φωτογραφία στις 15:25 απο τα Σεπόλια προς τον Νότο..



 Πράγματι,ο Νότος αλλά και το κέντρο της Αθήνας δέχτηκε μεγάλης ραγαδαιότητας καταιγίδα με πλήθος αστραπόβροντων ,και χαλαζιού.Αυτή η καταιγίδα δε κάτάφερε να περάσει πάνω απο το Μαρούσι.Έτσι,την ίδια ώρα περίπου στην Ν.Ερυθραία ο ουρανός ήταν κάπως έτσι.(θεα προς τον Νότο)



Yπάρχει βίντεο υλικό .Η καταιγίδα πέρασε στα δυτικά ,έφτασε μέχρι το Τατόι,η Πάρνηθα κατέβασε κουρτίνες αλλά δε μπόρεσε να περάσει μέσα στο βόρειο κορμό της Αττικής.Στην περιχοή της Ερυθραίας έβρεξε για ενα 15 λεπτο με μέτρια ένταση.Ηταν μια μακρινη καταιγιδα που εξαιττίας και του φωτός της ημέρας με δυσκολία έγινε ορατή.

Video frame :


Μετά το πέρας της διαταραχής,ο ουρανός όμως, "ζωγράφισε¨...ειδικά πηγαίνοντας προς το βράδυ.














  Προς την αλλαγή της ημέρας ,έβρεξε και πάλι για 'κανα 10 λεπτο με ασθενή κατά βάση ένταση.

*nNoe*


Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...