Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΡΟΜΕΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

Ενας ολοζώντανος ουράνιος θόλος ,απ το πρωί ,δεν έμεινε στιγμή χωρίς κίνηση,χωρίς σύννεφα και χωρίς χρώματα.Παράλληλα,το δροσερό αεράκι μετα την ασθενή -έστω- βροχούλα της προηγούμενης βραδιάς ,δημιουργούσε για πρωτη φορά μετά απο πολύυυυ καιρό, διαθέσεις ευεξίας και συναισθήματα.."φθινοπωρινά",για ότι σημαίνει αυτό,για τον καθένα.
Απ το πρωί λοιπόν ,τρομερά χρώματα κα σχηματισμοί.Κατά τις 7 μάλιστα στο κόμβο της Βαρυμπόμπης,ψιχάλιζε...

Εικόνες της Παρνηθας ,των σταγόνων και του ουρανού απο τις 07:00 μέχρι τις 08:00 . 

 Κατά τις 11;00 o θόλος προς τα Δυτικά ,απο τα Σεπόλια.Μετά τις 15:00 εντυπωσιακές αναπτύξεις...Στις 16:00, η θέα του Βορινού ορίζοντα,απο τον κόμβο της Βαρυμπόμπης,είναι εντυπωσιακή.Στη περιοχή εκει,υπήρξε και καταιγίδα(ειδα μεσα απο το αμάξι,κεραυνό).Επίσης υπάρχει και λίγο βίντεο το οποιο θα δω και αν ψάρεψε κάποια ηλεκτρική δραστηριότητα,θα το δώσω πιο μετά.


Πηγαίνοντας προς την δύση της ημέρας,ο ουρανός "ζωγράφισε".Διάφορες φωτογραφίες απο εκείνο το διάστημα 19:00-20:00  μέχρι και που έπεσε η νύχτα ,γύρω στις 8 η ώρα .

Η συγκεκριμένη εικόνα ειναι αρκετά πειραγμένη.Μπήκα στον πειρασμό γιατι τα πολυ εντονα χρώματα που δημιούργησε η οξυμένη αντίθεση,μου άρεσαν πολύ.Οι υπόλοιπες φωτογραφίες,ειναι πολύ ελαφρά πειραγμένες όσον αφορά την αντίθεση,με προσοχή να μην χαθεί η πραγματική τους χρωμοαντίληψη. 


*nNoe*