Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Τα τσίπουρα και ενα αντιο


Ο ουρανός θα πιε και 40 λίτρα τσίπουρο από ψές …. Και από τότενες  έμεινε ακίνητος….αγαλμα σα να λεμε.Ειπαμε θα σηκωθει να χορεψει να φερει μια γυρα να ξεσκάσει η ψυχούλα του….μπα…..Ειπαμε θα βαλει τα κλάμματα …μπα….ειπαμε θα γελασει και ποιος τον ακουει….μπα….ειπαμε θα βγαλει το γιουσουφακι του τον ηλιο να του τραγουδησει μπας και μερώσει το μέσα του...…μπα….
Αγαλμα.Εκει.Βαρυ,μολυβένιο,παγωμένο ,ασάλευτο.Αρχισαμε τα τσίπουρα του λόγου μας ,βάλαμε και ρεμπέτικα με το που πεσε η νυχτα ,τα ματια αυτός ακούνητα.Καρφωμένα στο δικο μας το το κενό να το γεμίζει παγωνιά και απαντήσεις για ρωτήματα ποιυ δε γίνήκανε  ακόμα….

Καποιος είπε" Μωρε μπας και πέθανε "?,αλλά παρολο που δε ξέρουμε πώς είναι ένας ουρανός πεθαμένος   και μαλλον επειδή μας βόλευε και δε θέλαμε να φορτωθούμε τετοιους ασήκωτους θανάτους,δε δωσαμε βάση κ είπαμε ότι εχει τα σεκλέτια του και το σεβαστήκαμε.Αμα εσυμπληρθησαν ωρες εικοσι τεσεερις ,ειπαμε και τα άλλο.Επειδη ο μαγκας μπορει και να τη κανει γυριστή,εφτιάξαμε και 50,000 μπουκάλια με βενζίνα …κ αλλα 50.000 με τσιπουρο,βαλαμε και φυτίλια κ αναψαμε ναργιλέδες.Καναμε και μια συμφωνία με τον καπετανιο του κενου αέρος ,τον Καπεταν Γιωργη τον Βαρυμεταλα τον χτυπημένο κ συμφωνησε κ αυτος να μας δωσει ένα αεροπλάνο στη ζούλα,μόλις καταλαβουμε ότι μας ξηγηθηκε σάπια,να το καβαλικέψουμε και να τον λαμπαδιάσουμε τον σκατιαρη.100,000 μολώτωφ θα φαει ο ουρανός ,ο αμιλητος ο μαγκας ο βαρύς που είναι σα τον πεθαμένο ,ωρες τωρα ...εικοσοτέσερις.
Να τονε και μια φωτογραφία...να τον εβλέπομε να τον θυμόμαστε πως ητανε πριν...
Το δε ασμα το παρακατω αφιερωμενο στον Δημητρη το ΣΑΡΟΓΛΙΔΗ που αυριο μας κουναει μαντηλι για τον Βορρα ,Δε σε ξεχναμε καρντασι.Δυνατα ,τραβα πανω και παρτους τα μυαλα...γερα με τσαμπουκα !!





*nNoe*

Σάββατο 28 Γενάρη

Μετα τα μεσάνχτα της Παρασκευης προς το Σάββατο.Κλεισος συμπαγής καιρός σ ολα τα σημεια του ορίζοντα.
Προς ΝΔ




























Πάρνηθα κλειστή




























Προς Β-ΒΑ

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...