Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Λίγο πριν την Ανοιξη(βίντεο)

Η Άνοιξη ,είναι εκεί έξω και δε κρατιέται.Παρα τη συννεφιά,παρά τις προβλέψεις για βροχή,παρά τις εκτιμήσεις ακομα και για πιθανό χιόνι αυτη τη βδομάδα που αρχίζει αύριο,η Ανοιξη είναι εκεί εξω.Το ακους να το λένε εκαντοντάδες κοτσύφια ,το βλέπεις στα ξερά κλαδιά των δέντρων και στα "μάτια" που είναι έτοιμα να σκάσουνε μπουμπούκια,το νοιωθεις στον αέρα φευγαλέα ,διακριτικά μα ταυτόχρονα και ζωντανά ,δυνατά .Ειναι ,σαν να βγαινει η Ανάσταση στις 12  και τωρα ειναι 10 ή 11 το βράδυ.Μπορει να κανει και κρυο μπορει και να χιονίσει ακόμα,αλλα οι καμπάνες θα χτυπήσουνε.Οχι απλα θα χτυπήσουνε.Θα τρανταχτεί ο κόσμος απο το χτύπημα.
(αν μ αρεσει η Ανοιξη και βιάζομαι να έρθει?Μπα....Η χειροτερη εποχή μου ειναι.Χειροτερη κ απο το καλοκαιρι,χειροτερη και πιο μελαγχολικη κ απο το Φθινόπωρο.Καθε Ανοιξη ,υποφέρει η ψυχή μου.Αλλα,αλλο αυτο ,άλλο η αλήθεια της .Και μενα μ αρεσει να ξερω την αλήθεια,ασχετα με το αν τη  αντέχω ,άσχετα με το αν μπορώ ακόμα και να την τιμήσω.)

Ράδιο ,στο απογευματινό φως (χτεσινή φωτογραφία)



Νέφη προς τον Ευβοικό κόλπο το απόγευμα :



















Kαταθλιπτικά απομεινάρια δύσης



ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΠΛΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ




*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...