Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Ηλεκτρικό υπερθέαμα (Βιντεο)

Πλουσιο ηλεκτρικο θεάμα προσφέρει ο δυτικος νοτιοςδυτκος και στη συνεχεια βορειος βορειοδυτκος οριζοντας της Κυψελης.Μετα τις 5 τ απογευμα,αναπτυχθηκαν νεφωσεις ,ο αερας δυναμωσε και μετα τις 7 εγινε ορατη καταιγιδα στα Δυτικα.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ























































































































VIDEO FRAMES



































 ΒΙΝΤΕΟ...
 Καταγραφη της ηλκετρικής δραστηριότητας το βράδυ της Κυριακής 14.10.2012.Πλάνα,απο την βεράντα της Κυψέλης,προς τα Δυτικα-Βορειοδυτικα του λακονοπεδίου.Το βίντεο αρχίζει με γρηγορη κινηση των νεφών,το απόγευμα της Κυριακής,συνεχιζει με fast worward τη κινηση της καταιγίδας ,και στη συνεχεια ακολουθουν δεκάδες πλαάνα με αστραπές και αρκετους εντυπωσιακούς κεραυνούς.Η βιντεοσκόπηση έγινε με δυο κάμερες.Soyn HD CX-505 και SONY DCR-HX44 με CCD αναλυση ασθητηρα(η δευτερη).Τα πλανα της παλιας καμερας ,ειναι κακα σε ποιοτητα ,διοτι η κάμερα  εχει πλεον "παραδωσει το πνευμα της".....(παρ ολα αυτα ,καταφερε να πιασει καλα το πιον εντυπωσιακο ισως κεραυνο ,εκει κοντα στο 08:50).

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...