Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

"αναφορα ,Nothing but the time:"

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Νωθρη με μενα,αδιαφορος εγω γιαυτη,η αχτενιστη και ο απλυτος.Ηπιαμε τον  πρωτο καφε σε κουπες ζωγραφισμενες με κατι συννεφα ξεφτια,τον δευτερο με εναν ήλιο βαμμένο ώχρα.Αυτη μιλουσε ακαταπαυστα,εγω βαριομουνα ανελεητα ,σεξ δε ηθελε να κανουμε,να μαγειρεψει δε ηξερε,
πηρα κ εγω την ηλεκτρικη σκουπα και βρηκα ενα καποιο ενδιαφερον να την βλεπω μα ρουφιεται στη κοιλια της σκουπας και να μενει ζωντανη αλλα φυλακισμενη μεχρι να σαπισει.

ΑΝΕΜΟΙ
Συνεληφθησαν επειδη ειχαν σακιδια στην πλατη.Μεσα στα σακιδια,βρηκανε ιδεες για μολοτωφ κεραυνων,για τσακμακόπετρες,για δημιουργία στιγμων κορύφωσης,οπως κυματα,κοψεις σπαθιων.Aνακρίθηκαν και δηλωσαν "βορειο νοτια αθώοι"Αλλαλοι και αγράμματοι καθως ηταν,τα οργανα της ατμοσφαιρικης  ταξης,δε καταλαβαν τιποτα και τους αφησαν τελικα να πανε στη διαδηλωση.Μ αυτοι δε μεινανε εκει.Προχωρησαν και κατεληξαν στη Πρεσβεια της Ακαθοριστης Υπομονης.Ακομα εκει ειναι.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ
Ανηλικη γριά.Στους 15 με 20 ,και με ρυτιδες.

ΣΧΟΛΙΑ
1.Σαν σημερα δημιουργηθηκε η hellasweather.Εμεις καποτε θα φυγουμε.Αυτη θα μεινει.Εμεις ειμαστε επιδοξοι εραστες.Αυτη αγαπαει τον καιρο τον ιοποιο κ εμεις αγαπαμε.Aυτη ειναι  αναμεσα σ εμας και τον καιρο.Καμια φορα εμεις ζηλευουμε τον καιρο και τσακωνομαστε μεταξυ μας.Αυτη ειναι παντα σιωπηλη.Το ιδιο και ο καιρος.Ειναι μια μπερδεμενη σχεση. Μαλλον γιαυτο κραταει χρονια.Εμεις θα φυγουμε σιγα σιγα.Αυτη θα μεινει μαζι μ αυτον.Ειμαστε ηρωες τελικα.Αντεχουμε πολλα.




*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...