Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Α.χιονίζει.Μάλιστα.....

Tετάρτη.Μια άθλια μέρα ψυχολογικά.Ελάχιστος ύπνος τη νύχτα ,και τηλεφωνήματα απο φίλους τα χαραματα οτι χιονίζει.5 παρα κοιταξα την λάμπα εξω απο το δωματιό μου.Πραγματι ,είδα νιφάδες.















Εστησα την κάμερα στο μπαλκόνι και προσπάθησα να ξανακοιμηθώ.Κατεγραψε 3 ωρες ,μεχρι τις 8 το πρωί οταν και ξαναβγηκα στο μπαλκόνι κ ειδα οτι σε καποιες τεντες προσπαθούσε να το στρώσει:





































Υπάρχει ένα βίντεο που θα φαινεται αυτό,καθως και στιγμιότυπα απο τη χιονόπτωση μέχρι το μεσημέρι.Κατα περιόδους ηταν μια καλή χιονόπτωση και το γουρι μου ειχε κάθε λόγο να ναι περήφανο.



















Εδωσα δυο μικρα βίντεο κατά τη διάρκεια της μέρας στο διαδίκτυο.Αυτα εδω :






Για πρωτη φορά μου δε κατέβηκα στους δρόμους ,καθοσον χιόνιζε.Δεν ειχα καμμία διάθεση και επιπλέον είχα αρρωστήσει.Βηχας και ριγη που ακομα 3 μερες μετα με ταλαιπωρούν.

Ακολουθει το μεγαλο βιντεο.Το βιντεο αρχιζει με μια καταγραφη 3 ωρων απο τις 5 το πρωι εως τις 8 ,στο οποιο φαινονται διαδοχικα κυματα χιονιου.Πλανα επισης απο την υπολοιπη ημερα.



*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...