Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Χαμόγελο θλιμμένο-12 Mάη(βίντεο)



Ητανε σα να χε γιορτή,αλλά γιορτή δεν ήτανε.Σαν να χε πιεί ήτανε .Αλλα δεν ειχε βάλει σταγόνα στο στομα.Μεσα εξω,πάνω κατω ,δεξια αριστερά γυρνούσε ,χόρευε ,πήγαινε,αλλα δε υπήρχε πουθενά.Η εποχή ,ηταν η Ανοιξη ,προς το καλοκαίρι,αλλά οποιος κοίταζε προσχετικά ,θ αναγνώριζε εναν χειμώνα,τόσο παγωμένο και τόσο ανυπόφορο,που δε θα ξέρε τι να πει.Αργότερα,πολυ αργότερα,ειπώθηκε πως πως θα ταν πολύ απίθανο να καταλάβει κανείς το οτιδήποτε.Ηταν ενα θεσπέσιο κομοψοτέχνημα αυτοκαταστροφής.Ενα σπάνιο κόσμημα μιας τόσο εκλεπτυσμένης τεχνικής.

Κάποιοι βρήκαν μια νοσηρή έλξη σ αυτό.Μια διανοητικα διαστραμένη ευχαρίστηση και επιθμία να το εξετάσουν.Εψαξαν να βρουν στοιχεία,σημειώσεις ,αποδείξεις ,μα δε βρήκαν απολύτως τίποτα.Ο Άγιος όμως ήξερε.Μα δεν έλεγε τίποτα,δεν αποκάλυπτε τίποτα.Δυνάμωνε μόνο το φως του ,ευωδίαζε και γλυκαινε την αγάπη του τόσο,μεθούσε όλες τις αισθήσεις μ αυτή,ήταν το μόνο που έκανε.Και η αλήθεια ειναι ,πως καμμιά μα καμμιά προσευχή δεν εγινε για αυτόν.Οι ευχές της μάνας είχαν τελειώσει.Της γυναίκας δε έγιναν ποτέ.Και των φίλων ,δεν τον περιελάμβαναν.

Η νύχτα έπεσε ,και ο "Θωμάς" αισθάνόταν ακόμα τις πληγές που άγγιξε.Τις αισθανόταν τόσο έντονα που πονούσε.Επιβιβάστηκε σ ενα τραινο γεμάτο ευχές που έφευγε γεμάτο για τον ουρανό.Βρηκε μια θεση στις αποσκευές.Περασε ανάμεσα απο την καινούργια σελήνη του Μαη και την Αφροδίτη και χάθηκε σ ενα μαυρογάλαζο διάστημα ..


 **************

..Εντονα χρώματα στη δύση τα οποία και "αποτελείωσα" πειραζοντάς τα ακόμα πιο πολύ....."Oσα δεν φτάνει η αλεπού,τα κάνει κρεμαστάρια ".....:-(






































ΒΙΝΤΕΟ 




*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...