Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

"Καμμένα αγανακτισμένο"

Θα μπορουσα και να γελάσω αν δεν είχα τις μαύρες μου.

Ο τύπος σηκώθηκε στη συνέλευση της γειτονιάς να μιλήσει.Οταν σηκωθηκε ,το κανε μ εναν τόσο αργό τρόπο,που θαρρείς και είχε χρόνια να σηκωθεί απο καρέκλα.Αν μου λέγανε οτι ηρθε και καθισμένος στην πλατεία ,θα το πίστευα.Oσο να σηκωθει ενας σκυλος αδεσποτος τον γαυγιζε με μανια.

Αρχισε να μιλαει για τα πολιτικα αδιεξοδα,την κρίση ,αναφερθηκε στην Ελλαδα ,στην Ευρωπη,στον κόσμο,μετα μιλησε για τις προσωπικες ευθυνες του καθενα και καπου εκει,ξεφυγε.Θυμηθηκε τη ζωη του,τη μανα του ,την οικογενεια του,τις σχεσεις του τη γυναικα του,τα παιδια του,αρχισε να λεει λεπτομερειες,τον πιασανε τα κλάμματα ,αρχισε να γελάει γιατι θυμηθηκε ενα αστείο.Ο σκυλος εκει καθε φορα που αλλαζε θεμα τον γαυγιζε με μανια...Πρέπει να μίλησε γυρω στις 10 ωρες.

Οταν τελειωσε δε υπηρχε κανεις στη πλατεία.Μονο ο σκυλος που τον παρακολουθουσε και καποτε καποτε γαυγιζε με μανια και καπνισμένα οδοφράγματα .Ολη τη νυχτα οσο αυτος μιλαγε ειχαν ξεσπασει συγκρουσεις με τα ΜΑΤ για αγνωστο λογο.

Εκατσε στη καρεκλα του και εφυγε , καθιστος..Ο σκυλος τον ακολουθησε.






                                                 *nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...