Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

"αναφορά 9 Ιούλη 2014_ αχωνεψιά"

KATAΣΤΑΣΗ

Μικρή ΔΕΗ ,μεγαλη Γερμανία,μεγάλη ΔΕΗ,μικρη Βραζιλία,εφορία,δουλειά κ ανεργία.Δόσεις ,υποχρεώσεις ,πιστώσεις χρεώσεις ,σε μαύρα νερά να μη πατώσεις.

Και ζέστη αναλυμένη σ αριθμούς και σε σταθμούς σα πτωμα σε νεκροψία ,με τη ψυχη της ν απουσιάζει στ αμπέλια ,στα λιοστάσια,στα αγριόσκινα ,αλλα και στα λιωμένα άσφαλτα ,στους ίδρους των ζωντανών και την ανία ενός κόσμου που πεθαίνει στην άγνοια.

Η ζέστη ξεχωρίζει τι πονεί τον καθένα ,αφήνει στην άκρη τα άχρηστα λόγια τις άχρηστες πληροφορίες,τις ανουσιες ειδήσεις ,και παει και αλαφροπατεί πάνω του σαν ακροβάτισα του άλλου κόσμου. Αν πεσει αυτος  θα πεθάνει ,αν σωθει αυτος  θα πονάει.Διάλεξε ,του λέει και του αφήνει αμανάτι ,μια θολή ανάσα , να παλέψει με τα aircondition .

Τελικο σκορ 7-1 ή αλλιώς  38-26 ή αλλιώς  τοσα εξοδα ΄.τοσα εσοδα...τοση δουλεια βγηκε τοση δε βγηκε ,τοσοι πεθαναν σημερα τοσοι αυριο...."κατάσταση αχωνεψιάς."Στοπ καρέ.

Στο πλάνο μια θάλασσα  με πετρα στο βυθό, ολόγυρα αγριοσκινα και  βράχοι με μικρες σπηλιές..Μείνε εκεί. Μην απαντήσεις τίποτα.Μην διαλέξεις τίποτα..Γίνε ο τόπος. Γίνε όλα. Εξαφανίσου. Και ζήσε για πάντα...

 ****

*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...