Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

(Οι επιπτωσεις απο μια παραταιρη σχεση,η θρυλούμενη ερωτικη παρεκτροπη του Λενυ και οι υποψιες που τη συνοδευουν)


Οταν ο Λένυ ,τα φτιαξε μ ένα σύννεφο,δεν τηρήθηκαν πολλά απο τα καθιερωμένα τυπικά που ειθισται να ισχυουν σ αυτες τις καταστάσεις .

Απο την Εθνικη μετεωρολογικη υπηρεσία και τους κατα τοπους μετεωρολογικους σταθμους αλλα και παρατηρητές,το μόνο που επιβεβαιώνεται ειναι η επι 5νθήμερο
ασυνήθιστη -ομολογουμένως- κακοκαιρία στην περιοχή,με βασικά χαρακτηριστικά τις συνεχεις βροχές,τα ηλεκτρικά,το χαλάζι , την πυκνή ομίχλη και την χαμλή γιατην εποχή θερμοκρασία.

Απ τους φίλους του,επίσης ,το μόνο που επιβεβαιώνεται με σιγουριά ,είναι η -παραφορη σχεδον -,πως να την πουμε...αγάπη ,λατρεία ,πάθος ,του Λένυ ,για τα συννεφα.Τ αγαπουσε με ενταση,πόθο και αγωνία, χωρις διακρίσεις ,ανεξαρτήτως εποχής ,και ανεξαρτήτως υετού.Εφτανε ενα μόνο μικρό συννεφάκι στον ουράνιο θόλο για να κάνει τον Λένυ ευτυχισμένο.Αντίθετα
οι χειρότερες μέρες για τον Λένυ ,ηταν αυτές που δεν υπήρχε ουτε ίχνος απο σύνεφο στον ορίζοντα.Τότε έπεφτε για να πεθάνει.Ηξερε καθε συννεφο με τ ονομα του,υπολογιζε με ακριβεια το υψος τους ,ήξερε τα παντα για τη διάρκεια της σύντομης ζωης του. Καποιοι ηταν πως δε θα ταν αστοχο να ειπωθει πως ο Λένυ ζούσε μόνο για τα σύννεφα.

Αυτα ειναι γνωστα μόνο και αυτά είναι σίγουρα επιβεβαιωμένα. Ολα τ αλλα ανήκουν στον χώρο του μύθου,του παραμυθιού,της ραδιοαρβύλας,και της προσωπικής μαλακοθεωρίας του καθένα.Αφορμή για όλο αυτο το αστήριχτο κουτσομπολιό στάθηκαν τα παρακάτω.

Ο Λένυ,χάθηκε απο την πιάτσα,τις παρέες και απο το διαδίκτυο.Δεν ξαναανέβασε φωτογραφία απο σύννεφο και γενικά ο ίδιος δεν ξανάπε ποτέ πια τίποτα.Στην περιοχή που έμενε ,υπήρχε πάντοτε μια υποψία αυξημένης υγρασίας σχηματοποιημένης σε υδρατμούς,ενα κάτι σαν σύννεφο δλδ .Οταν η αστυνομία μπούκαρε στο σπίτι του,το βρήκε να στάζει απο παντού,ενω πεταμένες βρήκε κάτι ακτινογραφίες θώρακα ενός 'αγνωστου όντος.Παντου ειχαν φυτρώσει πρασινάδες ενω τεραστιων διαστάσεων φυτά κάλυπταν τα πάντα,απο τοιχους και ταβάνια μέχρι ντουλάπια και κέθε έπιπλο.Σε φωτογραφίες της παρέας του,με μια προσεχτική ματιά εμφανιζόταν πάντα μια αχλύ πάνω της και γύρω της.Εγκατασταθηκε μετεωρολογικός σταθμός στη ταράτσα του σπιτιού του,που πάντα κατέγραφε υετό ενω παρουσίαζε την υγρασία μόνιμα στα ύψη.

Ηταν το dna εκείνο που τελικά έδωσε την απάντηση ,για όλα τα διασκορπισμένα τεμαχισμένα μέλη ανθρώπινου σώματος,που βρέθηκαν σε μια τεράστια έκταση στη περιοχή που πλήγηκε απο τη πρωτοφανη και σφοδρότατη καταιγίδα καταιγίδα της 14ης Ιούλη του 2051.Ηταν του Λένυ.Ο μετεωρολογικός σταθμός της περιοχής μετα τη καταιγίδα συντονίστηκε με τους γειτονικους του οσον αφορα κάθε τιμή της ατμοσφαιρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...