Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Νοτιάς , πρωινή βροχή και μια "σωστη κυρία"(ΒΙΝΤΕΟ)

06:00 και με ξύπνησε η βροχή.Απ ότι βλέπω στη δορυφορική το σύστημα έβγαλε αστραπές Ν της Αττικής ,δε μπορώ να καταλάβω όμως άμα είναι μέσα στη θάλασσα η όχι.
 

Το καλύτερό μου είναι να ξημερώνει η Κυριακή με βροχή!Νοτιάς και πρωινή βροχή. Ο ουρανός στις 09:30














Ώρα 13:30 και η καταιγίδα είναι πολύ κοντά μας πλέον. Ο άνεμος ενισχύθηκε και μαζί του και ο πονοκέφαλος. Σιγά σιγά μαυρίζει στα δυτικά πολύ.
















Μια ώρα μετά.τις 14:30 το μέτωπο της καταιγίδας φάνηκε απειλητικό από τα Δ-ΝΔ.












Πολύ εντυπωσιακό το μπάσιμο,δυστυχώς πολύ γρήγορα έγινε ακατάλληλη η βιντεοσκόπηση ,μιας και η ύπαρξη πολύ ισχυρών πλαγίων ανέμων και η πλάγια βροχή δεν σ άφηνε να σταθείς στη βεράντα. Κάτι έγραψα αλλά δε ξέρω ακόμα τι ακριβώς. Θα δείξει. Γενικά ήταν πολύ σύντομη ,και τα πολύ "καλά" πέσανε αφού είχε περάσει από πάνω μου.,Πέσανε ανατολικά κυρίως και νότια νοτιοανατολικά. Μια "σωστή κυρία " ήταν η καταιγίδα που μας επισκέφτηκε ,δεν μπορούμε όχι μόνο να της προσάψουμε τίποτα,αντίθετα μάλλον πρέπει να της πούμε ένα μεγάλο "ευχαριστώ".Σε λιγάκι με το υλικό.

Video frame κεραυνών και ακολουθεί βίντεο της διαταραχής.





























ΒΙΝΤΕΟ.

Πλάνα από την καταιγίδα της 11ης ΟΚΤΩΒΡΗ 2015 στην ΑΘΗΝΑ. Οι ώρες καταγραφής χοντρικά,είναι από τις οκτώμισι το πρωί  μέχρι αργά το μεσημέρι,μετά τις δυόμιση.Το σημείο που φαίνεται να έρχεται τελικά η καταιγίδα είναι το 02:50 .Πολλαπλά τεχνικά προβλήματα της κάμερας , σε εικόνα και ήχο ,δεν επέτρεψαν την καλύτερη καταγραφή.




*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...