Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

H EMMONH THΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ


Ο λύκος περίμενε να αρχίσει το παραμύθι και βγήκε βόλτα στο δάσος.Η ώρα περνούσε αλλά η κοκκινοσκουφίτσα δεν φαινόταν πουθενά.Πήγε στο καλύβι της γιαγιάς της και η γιαγιά έλειπε ,μαζεύοντας χόρτα να κάνει σπανακόπιτα.Ο λύκος περίμενε όλη την ημέρα ,περίμενε όλη την βδομάδα,όλο τον μήνα αλλά το παραμύθι δε ξεκινούσε ποτέ.Η κοκκινοσκουφίτσα από μικρή δε γούσταρε πολύ τα παραμύθια και η προοπτική να πρωταγωνιστήσει σ ένα απ αυτά της έφερνε τρομερή βαρεμάρα και ανία.Παρόλο που η γιαγιά της βρισκόταν στην καλύβα του δάσους και την περίμενε ,η ίδια δεν πήγε ποτέ.Έβγαζε selfie με το κινητό της και πόσταρε αηδίες στο Facebοok.Με τον καιρό ο λύκος βαρέθηκε και η κοκκινοσκουφίτσα επίσης.Bαρεθηκαν και οι δυο την ζωή που έκαναν. 

Μια μέρα συναντήθηκαν τυχαία στο ξέφωτο στο δάσος και ο ένας έκανε ότι δεν είδε τον άλλον. Ο λύκος πήγαινε να φάει ένα σουβλάκι σκιουρου και η κοκκινοσκουφίτσα περνούσε από το σπίτι της γιαγιάς της, χωρίς όμως την πρόθεση να μπει μέσα.Πάρα λίγο να χαιρετιστούν,όπως τυπικά χαιρετιούνται κάποιοι παλιοί γνωστοί κ αυτό λόγω της γνώσης που είχαν ότι θα πρωταγωνιστούσαν σε ένα παραμύθι που δεν έγινε ποτέ τελικά . Το δάσος είχε χάσει τους κινδύνους του και η νύχτα ήταν πιο γαλήνια και απ την μέρα.

Ο λύκος και η κοκκινοσκουφίτσα γύρισαν στους δικούς ο καθένας .Δεν ξαναβρέθηκαν ποτέ ..Η γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας  πέθανε στην καλύβα από βαθιά γηρατειά και ποτέ δε κατάλαβε γιατί η εγγονή της δεν πήγε ποτέ να την ξαναδεί.Ο λύκος πέθανε σε βαθιά γηρατειά,μόνος του ,από ασιτία γιατί είχα χάσει όλα του τα δόντια..Η κοκκινοσκουφίτσα πέρασε στα ναρκωτικά και αργότερα έγινε πόρνη για να βγάζει την δόση της. Πέθανε με μια σύριγγα στο χέρι.H συγκεκριμένη φώτο πήρε πολλά Like.

*nNoe*

Αρρωστο κρύο και ωχρός ήλιος

  Είναι ένα άρρωστο κρύο αυτό που σέρνεται μήνα και βάλε. Όταν θα λήξει θα μπούμε και στην Άνοιξη. Κ όσο δε λήγει τόσο είναι πιθανή μια νέ...